Izvor: Glas javnosti, 22.Avg.2010, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca im igrala za pare u Guči

ČAČAK - Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Rajne S. (32) iz Aleksinca, zbog sumnje da je izvršila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletne osobe, saopštila je Policijska uprava u Čačku.

Osumnjičena je u petak po podne zatečena u Guči, pored svog petogodišnjeg sina, koji je igrao ispred kartonske kutije u koju su građani ubacivali novac. Rajna S. i njen maloletni sin su odvedeni u policijsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << stanicu u Guči, gde je saslušana u prisustvu radnika Centra za socijalni rad.

Policija je u petak kasno uveče privela i Vesnu S. (53) iz Aleksinca, koja je zatečena da sa trogodišnjom devojčicom igra i uzima novac od gostiju u jednom ugostiteljskom objektu u Guči. Protiv roditelja maloletne devojčice biće podneta krivična prijava za krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.