Autobuski most Beograd - Guča

Izvor: Akter, 05.Avg.2015, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobuski most Beograd - Guča

Saobraćajno preduzeće "Autoprevoz" iz Čačka od jutros do nedelje uvelo je direktne autobuske linije Beograd - Guča, gde počinju završni programi Dragačevskog sabora trubača

Kako je za agenciju Beta izjavio šef Autobuske stranice u Čačku Vesko Nenadović iz Beograda za Guču autobusi će polaziti na svaki sat a to će važiti i za povratak u glavni grad.

On je istakao da će iz Čačka za Guču autobusi polaziti na svakih 60 minuta, od šest sati >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << ujutru i sve do četiri narednog dana, a u četvrtak petak i subotu ako bude potrebno i češće.

"Na peronu stanice će stalno biti postavljen autobus i čim se napuni kreće za Guču a tako će biti i prilikom povratka", rekao je Nenadović.

Ovakav red vožnje najviše će pogodovati posetiocima Sabora koji dolaze železnicom iz Južne i Zapadne Srbije gde će ih čekati autobusi za još 20 kilometara vožnje.

Cene karata su smanjene u odnosu na redovne linije i povratna iz Beograda košta 2.090 a iz Čačka 400 dinara.

Nenadović očekuje da će do nedelje kada će trube utihnuti "Autoprevoz" prevesti preko 200.000 posetilaca, koliko je i prošle godine bilo putnika.
Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

LAKO DO TRUBE: Autobusom za Guču na svaki sat

Izvor: Kurir, 05.Avg.2015

Autobusi kreću od šest ujutru pa sve do četiri narednog dana, a u četvrtak petak i subotu ako bude potrebno i češće. To važi i za povratak u Beograd..ČAČAK - Saobraćajno preduzeće "Autoprevoz" iz Čačka od jutros do nedelje uvelo je direktne autobuske linije Beograd - Guča, gde počinju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.