Zaštititi i predškolce od gripa

Izvor: Danas, 18.Feb.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaštititi i predškolce od gripa

Samostalni sindikat predškolskog obrazovanja i vaspitanja Srbije zatražio je danas od premijerke Ane Brnabić i resornih ministara da saopšte koje mere će Vlada preduzeti da zaštiti decu predškolskog uzrasta od gripa u situaciji kad je epidemiološka slika loša, a prognoze epidemiologa nepovoljne. Članak Zaštititi i predškolce od gripa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest komunalaca 27. februara zbog izmena i dopuna Zakona o komunalnim delatnostima

Izvor: Danas, 18.Feb.2019

Samostalni sindikat zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti najavio je danas da će 27. februara javnom sednicom ispred zgrade Vlade Srbije upozoriti na opasnosti i izazove koje će prouzrokovati izmene i dopune Zakona o komunalnim delatnostima kojima se privatnicima daje mogućnost da upravljaju...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.