Vučević: Vakcinišite se, verujemo medicini, a ne internet šarlatanima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2021, 19:05

Vučević: Vakcinišite se, verujemo medicini, a ne internet šarlatanima

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević vakcinisao se protiv sezonskog gripa uz poruku "Ne želim svoje telo da izlažem virusima, i da ugrozim svoju porodicu, kad je već nauka dovoljno napredovala da me zaštiti".

Imamo dovoljno vakcina, prijavite se, zaštitite sebe i druge. Danas je važnije nego ikad da verujemo medicini, a ne internet šarlatanima. Vakcinišite se, poručuje Vučević.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučević sa selekterom i direktorom fudbalske reprezentacije Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2021, 12:57

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se sa selekterom i direktorom fudbalske reprezentacije Srbije Draganom Stojkovićem i Stevanom Stojanovićem...Kako ističe Vučević razgovarali su o izgradnji Nacionalnog stadiona...Gradonačelnik je "orlovima poželeo pobedu u Portugalu i direktan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.