Izvor: Danas, 05.Apr.2024, 15:04

Vlada Srbije usvojila zaključke radi olakšavanja izvoza proizvoda na tržište Kine

Vlada Srbije usvojila je danas zaključke, kojima se obezbeđuje jedan od ključnih preduslova za plasman sveže borovnice i suve šljive na tržište Kine, kao i Zaključak o sprečavanju i kontroli ptičjeg gripa, što je najvažniji preduslov za izvoz pilećeg mesa iz Srbije na kinesko tržište, saopšteno je posle sednice Vlade.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Obezbeđeni preduslovi za plasman borovnice iz Srbije na kinesko tržište

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Apr.2024

SRBIJA – Vlada Srbije je na današnjoj sednici usvojila zaključke kojima se obezbeđuje jedan od ključnih preduslova za plasman sveže borovnice i suve šljive na tržište Kine, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede. Takođe, vlada je usvojila zaključak o sprečavanju i kontroli avijarne...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.