Užice: Đaci u klupama od srede 27. februara

Izvor: Večernje novosti, 25.Feb.2019, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užice: Đaci u klupama od srede 27. februara

Normalizacija nastave u osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada. Škole ipak rade od srede 27. februara, umesto od 4. marta kao što je prvobitno odlučeno UŽICE – Za razliku od ostatka države, zbog epidemije gripa zimski raspust za učenike osnovnih i srednjih škola na teritoriji Grada Užica bio je produžen do 4. marta, u međuvremenu je došlo „do poboljšanja epidemiološke slike“, a gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Tihomir Petković doneo je odluku da će školarci nazad u klupe – već u sredu 27. februara.- Obrazovno vaspitni rad počeće od srede, s obzirom da se broj pacijenata sa simptomima gripa koji se leče u Opštoj bolnici Užice ne povećava tokom prethodna tri dana – saopšteno je iz kabineta gradonačelnika.PROČITAJTE I: U Užicu raspust do 1. marta U trenutku „normalizacije vaspitno – obrazovnog rada“ u Opštoj bolnici Užice na Infektivnom odeljenju smešten je 51 pacijent, 7 ih je na Odeljenju intenzivne nege, a od tog broja 5 je životno ugroženih. Odluku o normalizaciji nastave gradonačelnik je doneo na osnovu Zaključka gradskog Saveta za zdravlje.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Užički đaci od srede u školama

Izvor: RTS, 25.Feb.2019

Na produženom raspustu su još samo učenici škola u Užicu, gde je danas održan još jedan sastanak gradskog Saveta za zdravlje. Na tom sastanku predloženo je da nastava u srednjim i osnovnim školama počne u sredu. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.