U Republici Srpskoj još troje umrlo od gripa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2019, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Republici Srpskoj još troje umrlo od gripa

Institutu za javno zdravlje Republike Srpske prijavljeno je da su još tri pacijenta preminula od posledica teških akutnih respiratornih infekcija.

Dva pacijenta su umrla u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske i jedan u bolnici u Trebinju, prenosi FENA.

Reč je o osobama mlađe, srednje i starije životne dobi, sa brojnim komorbiditetima koje su bile u teškom opštem zdravstvenom stanju, saopšteno je danas iz Instituta za javno zdravlje RS-a.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Od 21. januara do danas broj žrtava od gripa u Republici Srpskoj dostigao je 33.

Iz Instituta su još jednom podsetili građane da je neophodno primenjivati mere lične, a posebno respiratorne higijene, kao i higijene prostora u kojem žive i rade kao i da prilikom kućnih i poseta u bolnicama poštuju preporuke nadležnih ustanova, prenosi agencija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.