U Nišu preminuo još jedan pacijent

Izvor: S media, 17.Nov.2009, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu preminuo još jedan pacijent

Na niškoj Infektivnoj klinici danas je preminuo još jedan pacijent za kojeg se sumnja da je oboleo od novog gripa, rekao je direktor te klinike Žarko Ranković.

Ranković je rekao da je pacijent iz Niša imao "opterećujuće faktore iz prošlosti".

Na niškoj infektivnoj klinici sinoć je preminuo pacijent iz Prokuplja čije je ukupno zdravstveno stanje, prema rečima doktora, bilo teško.

Na niškoj >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Infektivnoj klinici do sada je preminulo dvoje pacijenata za koje je potvrdjeno da su imali virus novog gripa, dok još nije potvrdjeno da su poslednja dva pacijenta preminula od posledica virusa novog gripa.

Ukupan broj pacijenata koji se leče na Infektivnoj klnici zbog sumnje na novi grip je 24, od kojih je petoro sa teškim kliničkim slikama priključeno na respiratore.

U Srbiji je do sada 11 osoba umrlo od novog gripa.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.