Temperatura će pasti za 28 stepeni u narednih sedam dana

Izvor: Press, 12.Jan.2016, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Temperatura će pasti za 28 stepeni u narednih sedam dana

Srbiju u naradnih dana čeka još jedan neverovatan temperaturni šok! Juče smo svi uživali u prolećnoj temperaturi od +18 stepeni, i tako će biti di kraja radne nedelje, a već za vikend preti nam debeo minus!
Foto:srbijadanas.com
Temperatura će u narednih sedam dana pasti za čak 28 stepeni, a prema rečima lekara nagli prelaz sa toplog u hladno, dovešće do velikih epidemija i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << gripa, i to već sledeće nedelje.
Meteoroliza kažu da nas ekstremno topli dana za ovo doba godine očekuju do kraja ove sedmice.
Juče je izmereno rekordnih 18 stepeni i to je bio najtopliji dan ove zime, i takvo vreme će se manje-više održati do kraja nedelje.

Biće suvo i sunčano bez padavina. U petak se očekuje postepeni pad temperature, kada se očekuje samo pet stepeni iznad nule, a onda za vikend stiže novi ledeni talas.
Jutra će biti hladna i maglovita, a a temperature će se kretatiod -10 do +3 stepena. Preko dana će se smenjivati oblaci i susnežica, a kratkotrajni sneg prognozira se za nedelju.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.