Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2010, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svindal propušta Abeldboden da bi se oporavio od gripa

ABELDBODEN - Aktuelni šampion Svetskog kupa, Aksel Lund Svindal preskočiće sutrašnju trku u veleslalomu u Abeldbodenu da bi se oporavio od gripa i popravio šanse da se takmiči na Olimpijskim igrama sledećeg meseca.

Svindal je saopštio večeras da želi da "bude pametan" i da je naučio nešto iz svoje greške kada je bolestan skijao u Bormiju pre dve nedelje. Tada je u spustu bio 20, a taj nastup mu je produžio oporavak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U ukupnom plasmanu, ovaj 27-godišnji Norvežanin zauzima četvrto mesto. On je rekao da se nada da će se oporaviti do spusta u Vengenu sledeće nedelje, posle čega sledi trka u Kicbilu.

Svindal je Olimpijske igre opisao kao "najveće takmičenje" u skijanju.

Zimske olimpijske igre u Vankuveru održavaju se od 12. do 28. februara.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.