Stabilne cene na lebanskoj pijaci

Izvor: juGmedia, 22.Feb.2013, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stabilne cene na lebanskoj pijaci

LEBANE – Dobra ishrana u hladnim danima je jako bitna, pa se zato nezavisno od cena, najviše kupuju voće i povrće, kao preventiva od gripa i virusa tokom zimskih dana. 

Krompir se na lebanskoj pijaci danas mogao kupiti po ceni od 50 dinara, dok je za kilogram crnog luka  trebalo izdvojiti od 30 do 40 dinara, a za vezu praziluka 150 din.

Oni koji žele da jedu šargarepu za zdrav vid, potrebno je za nju da izdvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << 40 dinara po kilogramu. Cena zelene salate je 20 dinara.

Za kilogram pasulja, zavisno od kvaliteta, cena je od 220 do 270 dinara.

Jaja su danas mogla da se kupe od 9 do 15 dinara, dok je sir već mesecima ima cenu od 300 dinara.

Ljubitelji jabuka mogli su danas da je kupe po ceni od 60 dinara, kao i pomorandža, dok kilogram banana košta 100 dinara. Prehlađeni i konzumenti čaja sa limunom isto mogu trgovati po ceni od 90 dinara.

„Cene su korektne tako da  za kilogram voća i povrća svako po mom mišljenju može izdvojiti određenu sumu“, rekla je prodavačica  Svetlana Nikolić.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.