Škole ne rade od 18. decembra

Izvor: B92, Tanjug, 14.Dec.2009, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škole ne rade od 18. decembra

Beograd -- Prvo polugodište u školama u Srbiji će zbog gripa biti prekinuto u petak 18. decembra i nastavljeno od 11. do 22. janura, izjavio je ministar Žarko Obradović.

Ministar prosvete je objasnio da će prvi radni dan biti 11. januar i da će prvo polugodište biti završeno 22, da bi nastavnici stigli da zaključe ocene." Stanje gripa u Srbiji, prema informacijama koje smo dobili od Radne grupe koja prati stanje gripa, je takvo da je potrebno doneti odluku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u vezi sa prekidom nastave od petka 18. decembra", izjavio je Obradović.

On je kazao da je takva odluka doneta jer je zdravlje dece u prvom planu, kao i da ceo obrazovni proces ne bi bio doveden u pitanje.

"Nastavnici i učenici imaju dovoljno vremena da završe sa svojim obavezama prema planu i programu", dodao je Obradović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.