Sirotinja  bez lekova

Izvor: Kurir, 05.Maj.2009, 04:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirotinja bez lekova

BEOGRAD - Stepen opasnosti od meksičkog gripa samo što nije podignut na poslednji, šesti nivo, čime je Svetska zdravstvena

ZARAZA SE ŠIRI

Prema podacima SZO, dosad je u 20 zemalja potvrđeno 985 slučajeva meksičkog gripa. U Meksiku je do sada potvrđeno 590 slučajeva, a 25 osoba je umrlo od te bolesti, mada se sumnja da bi broj umrlih od virusa H1N1 mogao da bude čak 101. U SAD je potvrđeno 226 slučajeva meksičkog gripa, od kojih je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << imao smrtni ishod.

U Kanadi je registrovano 85 slučajeva, u Španiji 40, u Velikoj Britaniji 16, u Nemačkoj šest, na Novom Zelandu četiri slučaja, u Izraelu tri, u Francuskoj dva, a u Holandiji, Švajcarskoj, Austriji, Danskoj, Hongkongu, Južnoj Koreji, Italiji, Irskoj, Kostariki i Kolumbiji po jedan slučaj.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.