Preminula žena, proverava se da li je grip

Izvor: S media, 17.Jan.2011, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula žena, proverava se da li je grip

Žena iz Vranja preminula je proteklog vikenda na Klinici za infektivne bolesti u Nišu, u roku od dva sata po prijemu, a u toku su provere da li je ta žena bila zaražena virusom gripa, izjavio je danas Tanjugu direktor te klinike prof. dr Žarko Ranković.

"Žena iz Vranja rodjena je 1948. godine, primljena je u subotu i imala je hroničnu opstruktivnu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bolest pluća i koronarnu bolest. Uzet je uzorak i poslat na analizu. Ne možemo reći da je uzrok smrti grip dok ne vidimo rezultate analiza", kazao je Ranković.

Virus blagog intenziteta

Grip A opasan po trudnice

Na klinici je na lečenju trenutno devet pacijenata, a kod četvoro je potvrdjeno da boluju od gripa. Tri pacijenta zaražena su virusom gripa A (H1N1), a jedan pacijent je zaražen virusom A (H3N2), kazao je Ranković.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREMINULA ŽENA, PROVERAVA SE DA LI JE GRIP

Izvor: Kurir, 17.Jan.2011

NIŠ - Žena iz Vranja preminula je proteklog vikenda u roku od dva sata posle prijema na Klinici za infektivne bolesti u Nišu, a u toku su provere da li je ta žena bila zaražena virusom gripa, rekao je danas direktor te klinike prof. dr Žarko Ranković..."Žena iz Vranja rođena je 1948. godine,...

Nastavak na Kurir...

Prva žrtva gripa u Nišu

Izvor: Danas, 17.Jan.2011

Žena iz Vranja, stara 62 godine, preminula je na Klinici za infektivne bolesti u Nišu, a u toku su provere da li je bila zaražena virusom gripa H1N1, rekao je juče direktor te klinike Žarko Ranković. - Ona je preminula dva časa po prijemu na našu kliniku. Osim simptoma gripa, imala je hroničnu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.