Počela podela vakcine protiv gripa

Izvor: RTS, 27.Okt.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela podela vakcine protiv gripa

Dom zdravlja "Novi Sad" dobio je više od 12 hiljada vakcina protiv gripa. Da bi se što pre krenulo sa vakcinacijom stanovništva, deo je već stigao u zdravstvene ustanove.
Od ukupne količine vakcina, 11 hiljada doza biće podeljeno ambulantama, Gerontološkom centru biće upućeno 700, Domu za decu ometenu u razvoju oko 600 i školi "Milan Petrović" oko 200 doza.
Ova vakcina se kor...
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stigle doze protiv gripa - vakcinacija počinje odmah

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2008

NOVI SAD - Dom zdravlja "Novi Sad" dobio je danas 12 480 "fluariks" vakcina protiv gripa i odmah počeo da ih deli ambulantama, da bi vakcinacija krenula već sutra, saopštio je dom...Od ukupne količine vakcine proizvođača "Glakso Smit Klajn", kojeg je za dobavljača...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Stigle besplatne vakcine protiv gripa

Izvor: Blic, 28.Okt.2008, 11:37

NOVI SAD - U Dom zdravlja „Novi Sad" stiglo je juče 12.480 besplatnih „fluariks" vakcina protiv gripa. Najveći deo vakcina će biti podeljen ambulantama (oko 11.000 doza), dok je Gerontološkom centru upućeno oko 700 doza, Domu za decu ometenu u razvoju u Veterniku oko 600 i školi „Milan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.