Palma: Ne dajte vakcinu političarima!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2009, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Ne dajte vakcinu političarima!

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je direktore domova zdravlja da ne dozvole političarima da se vakcinišu protiv novog gripa sve dok to ne učine građani.

"Političari u Srbiji treba da budu poslednji u redu za vakcinaciju protiv novog gripa, jer oni već imaju jedan imunitet i drugi će im biti previše. Političari ne smeju, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u pitanju vakcinisanje protiv novog gripa, biti privilegovani u odnosu na ostale građane Srbije", rekao je Marković.

"Prioritet u vakcinisanju treba da imaju deca, žene, kao i poljoprivrednici koji na pijacama imaju kontakte sa najviše ljudi, za razliku od političara koji imaju kontakt s građanima samo u izbornim kampanjama i putem televizije, a na taj način se virus ne može preneti", rekao je Marković.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.