POLICAJAC ŠESTA ŽRTVA EPIDEMIJE U NIŠU: Primljen u veoma teškom stanju, grip ga usmrtio u toku noći

Izvor: Večernje novosti, 10.Feb.2019, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICAJAC ŠESTA ŽRTVA EPIDEMIJE U NIŠU: Primljen u veoma teškom stanju, grip ga usmrtio u toku noći

Primljen u Kliniku za infektivne bolesti u vrlo teškom stanju, podlegao virusu NIŠLIJA B.M. (43) policijski službenik Policijske uprave u Nišu preminuo je noćas od posledica infekcije virusom gripa.Kako saznajemo, B.M. je na Kliniku za infektivne bolesti primljen u vrlo teškom stanju a analizom njegove krvi potvrđena je infekcija virusom AH1N1.B.M. je šesta žrtva epidemije gripa od 3. januara kada su >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << preminuli dvadesetšestogodišnja devojka N.M. i šezdesetdvogodišnji Nišlija. Tri dana kasnije bitku sa gripom izgubila je S.R. (44), da bi u petak i subotu preminuli M.S. (66) iz doljevačkog sela Orljane i Lj.H. (75) iz Niša.PROČITAJTE I: TUGA U ČAČANSKOJ BOLNICI: Virus gripa pokosio mališana, lekari brinu i o zdravlju njegove sestre bliznakinjeNa Klinici za infektivne bolesti trenutno je 38 pacijenata od kojih je 11 na respiratorima. Na Dečjoj internoj klinici zbrinuto je šestoro dece i svi su u dobrom opštem stanju, prenosi Telegraf.rs.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

U Nišu još jedna žrtva gripa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2019

Nišlija B.M. (43), policijski službenik Policijske uprave u Nišu, preminuo je noćas od posledica infekcije virusom gripa na Klinici za infektivne bolesti u tom gradu, prenose mediji...Kako se navodi, B.M. je na Kliniku za infektivne bolesti primljen u vrlo teškom stanju, a analizom njegove krvi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.