Izvor: Blic, 01.Apr.2020, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"OKO 10% ODSTO OBOLELIH SU ZDRAVSTVENI RADNICI" Kisić: Ovaj virus je sličan gripu, samo je veća njegova SMRTNOST

"Većim delom je od korona virusa zaraženo radnoaktivno stanovništvo, polovina obolelih je u Beogradu, oko 10 odsto su zdravstveni radnici. Ovaj virus ne poznaje nijednu granicu, ni pol, ni uzrast, ni zanimanje, ni poziciju u društvu, to je ono što od početka pričamo - rekla je tokom gostovanja na RTS, Darija Kisić Tepavčević, zamenica direktora Instituta "Batut".
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Doktorka Kisić Tepavčević otkrila šok podatak: OVAJ VIRUS VIŠE NE POZNAJE NIJEDNU GRANICU

Izvor: Kurir, 01.Apr.2020

Prof. dr Darija Kisić Tepavčević, zamenica direktorke Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut", rekla je da je više od 1.000 obolelih od korona virusa u Srbiji i da polovina dolazi iz Beograda, a da 10 odsto su medicinari.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.