Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Mar.2015, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš:Ozbiljno stanje oboljelih od gripa

Na intenzivnoj njezi Klinike za infektivne bolesti u Nišu liječe se četiri pacijenta zbog sumnje na grip, a tri pacijenta su na respiratoru.

“Na respiratoru je i dalje žena iz Knjaževca koja je primljena 23. februara, medicinska sestra iz Lebana i jedan mlađi čovek iz okoline Svrljiga“, rekao je direktor te klinike prof. dr Žarko Ranković.

Riječ je o ozbiljnim pacijentima, kazao je direktor klinike. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa <<

U poluintenzivnoj njezi leže još četiri pacijenta, a na odjeljenju je 14 obolelih za koje postoji sumnja na grip, dodao je Ranković.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nišu na respiratoru i dalje troje pacijenata obolelih od gripa

Izvor: Blic, 16.Mar.2015

Na intenzivnoj nezi Klinike za infektivne bolesti u Nišu troje pacijenata obolelih od gripa i dalje je priključeno na respirator...- Na mašini za disanje je medicinska sestra iz Lebana, žena iz Knjaževca i pacijent iz Svrljiga star 44 godine. Na intenzivnoj nezi se nalazi još jedan bolesnik, sada...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.