Napitak koji jača imunitet i popravlja krvnu sliku! (RECEPT)

Izvor: 011vodič.com, 13.Feb.2021, 10:54

Napitak koji jača imunitet i popravlja krvnu sliku! (RECEPT)

Vrlo je važno ojačati organizam u ovom periodu
Ukoliko želite da ojačate imunitet, ali i popravite krvnu sliku, ovaj napitak je odlično rešenje. Lako se pravi, a okrepiće celo telo i vratiti energiju.
Za pripremu su vam potrebni sledeći sastojci:
Obarena cvekla
Zelena jabuka
Šargarepa
Limun
Đumbir
Priprema: Sastojke stavite u blender ili sokovnik i dobro izmiksajte i napitak je spreman.
Ovaj sok sadrži antioksidante koji imaju protivupalno >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dejstvo, a prava je vitaminska bomba koja povoljno deluje na imunitet. Bori se protiv simptoma prehlade i gripa.
Zahvaljujući cvekli, ovaj napitak je bogat gvožđem, pa se preporučuje ljudima koji imaju anemiju ili reumatoidni artritis.
Jednom čašom ovog soka unećete kalijum, vitamin A, vitamin C, potom B6 i B9, kao i druge zdrave sastojke koji jačaju imunitet.
Mondo.rs

The post Napitak koji jača imunitet i popravlja krvnu sliku! (RECEPT) appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.