Na eUpravi iskazivanje interesovanja za vakcinu za grip

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2021, 13:58

Na eUpravi iskazivanje interesovanja za vakcinu za grip

Svim građanima Srbije od danas je omogućeno da putem Portala eUprava iskažu interesovanje za vakcinisanje protiv sezonskog gripa i izbegnu i najmanju gužvu u svom domu zdravlja, saopštila je Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu.

Vakcinacija protiv sezonskog gripa počeće od 15.oktobra.

Popunjavanjem upitnika i slanjem zahteva ne daje se saglasnost za vakcinaciju već isključivo iskazuje interesovanje.

Kako je navedeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u svakom trenutku svoje iskazano interesovanje svako može da promeni ili obriše.

Kako bi se pokrenula ova usluga, nije potrebno da neko bude registrovani korisnik Portala eUprava.

Više informacija može se naći na linku: https://euprava.gov.rs/sezonski-grip?fbclid=IwAR17pLhlBfBFiqmw9bcfg3mFNpeSHnbOgyTns9ae6nrveAfGuX1dSqCD18c>

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.