Medicinska sestra iz Lebana skinuta sa respiratora

Izvor: juGmedia, 19.Mar.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medicinska sestra iz Lebana skinuta sa respiratora

NIŠ/LEBANE – Infektivnoj klinici javila su se u predhodna 24 časa na pregled se javilo 94 pacijenata a od tog broja samo dva su zadržana zbog sumnje da imaju simptome gripa.

Sa resporatora skinuta medicinska sestra iz Lebana ali se i dalje njeno stanje ocenjuje kao teško.

Prema rečima direktora Kliničkog centra Zorana Radovanovića 12 pacijenata sa pomente klinike su i dalje u teškom stanju.

„Četiri pacijenta su na intenzivnoj nezi, 4 u poluintenzivnoj a 4 na respiratorima, kazao je Radovanović.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Supruga Aca Pejovića napustila bolnicu

Izvor: Blic, 19.Mar.2015

Supruga pevača Aca Pejovića, Biljana Pejović juče je napustila neurohiruršku kliniku Kliničkog centra Srbije, u kojoj je provela tri nedelje...Biljana je 24. februara primljena u Urgentni centar, u polusvesnom stanju. Nakon pregleda, doktori su utvrdili da se radi o pucanju aneurizme na mozgu i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.