Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Feb.2020, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lončar: Koronavirus dosta slabiji od običnog sezonskog gripa

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da se situacija sa koronovirusom prati od samog početka i da je Srbija apsolutno spremna za svaku situaciju.

On je, gostujući na televiziji Pink, rekao da nema razloga za paniku, navodeći da je taj virus dosta slabiji od običnog sezonskog gripa.

Prema njegovim rečima, i kada se "pojavi virus, i kad imamo jedno, dvoje, troje (obolelih), sistem je taj koji reaguje i nema mesta nikakvoj panici".

On >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je naglasio da građani treba da naprave razliku između tačnih zvaničnih podataka i netačnih sa društvenih mreža.

Kako je naveo, treba se držati preporuka stručnjaka i nećemo imati nikakvih problema.
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.