Kontrola novih isporuka vakcina

Izvor: B92, Beta, Tanjug, 16.Dec.2009, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontrola novih isporuka vakcina

Beograd -- Nove isporuke vakcina protiv virusa H1N1 stići će u Agenciju za lekove i medicinska sredstva na kontrolu kvaliteta 16. i 23. decembra, kao i 15. januara 2010.

Portparol te agencije Aleksandar Tucović precizirao je da će u Nacionalnoj kontrolnoj laboratoriji pri agenciji biti ispitan kvalitet, efikasnost i bezbednost novoprispelih vakcina.

Inače, o zabrani svih javnih okupljanja kao meri protiv širenja novog gripa uveliko se razmišlja, izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je za B92 Predrag Kon.

Za sada je odlučeno da se ovakva mera sprovede jedino u školama, pa će zbog toga đaci biti na raspustu od 18. decembra. Prvo polugodište biće nastavljeno od 11. do 22. janura, a drugo polugodište počeće 25. januara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.