Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Jan.2013, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako izbjeći gripu na radnom mjestu

Dok svijetom hara jedna od najgorih sezona gripe vrlo je važno da svi radnici poduzmu potrebne korake kako bi zaštitili sebe, ali i svoje kolege. Jedno istraživanje je pokazalo da čak 84 posto zaposlenih idu na posao dok imaju gripu. Njih skoro 50 posto ne preduzima nikakve korake da zaštiti svoje kolege. Istraživanja su pokazala da se, kada je u pitanju kancelarija, najviše bakterija krije na česmama, vratima mikrovalne pećnice i tastaturama. Svi uposleni bi redovno trebali brisati svoje radne površine sredstvima za dezinfekciju i prati ruke nakon dodirivanja predmeta koje svi koriste, piše Kliks.ba. Radnici trebaju Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/porodica-i-zdravlje/kako-izbjeci-gripu-na-radnom-mjestu.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

VIRUSNO OKRUŽENJE: Sačuvajte se od gripa na radnom mestu

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jan.2013, 12:06

Dok svetom hara jedna od najgorih sezona gripa vrlo je važno da svi zaposleni, posebno oni koji rade u zajedničkim “open space” kancelarijama preduzmu potrebne korake kako bi zaštitili sebe, ali i svoje kolege

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.