Jabukovo sirće: kako da mu poboljšate ukus

Izvor: Prva.rs, 04.Mar.2014, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jabukovo sirće: kako da mu poboljšate ukus

Govorili su vam kako je jabukovo sirće dobro za mršavljenje, kako pomaže kod gripa, alergija, kožnih bolesti. Oni su govorili, govorili, ali vama je u ustima i dalje bio onaj ukus, koji nikako niste mogli prihvatiti? Ako nikako ne možete piti samo čisto jabukovo sirće, a trebali bi, jer je zaista odličan čuvar zdravlja, onda je vreme da ga poboljšate.
Jabukovo sirće – eliksir

Sa ovim napitkom nećete “ubiti” blagotvorna dejstva jabukovog sirćeta, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << samo mu poboljšati ukus, ali i uključiti još nekoliko zdravih namirnica. Kada pravite ovaj eliksir trudite se da vam jabukovo sirće bude organskog porekla. Trebaće vam samo dve kašike ovog sirćeta, ali i: 1 ½ šolja hladne vode, 2 kašike soka od jabuka ili grožđa, 1/2 kašike cimeta, 1/2 kašičice stevije (u prahu) ili ako koristite tečnu onda vam treba par kapi. Pomešajte sve sastojke, možete dodati i malo leda i pijte jednom ili dva puta na dan.
Treba znati da samo jedna kašika jabukovog sirćeta na dan pred obrok značajno ubrzava mršavljenje.
Ukoliko se mnogo ne opterećujete kilogramima i jedete prosečno, mogli bi za pola godine ili godinu izgubiti 15 do 20 kilograma, ali sa vežbama i zdravijom, regulisanom ishranom, proces možete značajno ubrzati. Neki ljudi su uspeli za mesec dana, bez muke i mnogo odricanja, sa jabukovim sirćetom da skinu i do 5 kilograma. Sve, naravno, zavisi od vašeg stanja i organizma.
Ali, činjenica je da jabukovo sirće pomaže. A, pored navedenog recepta, možete jabukovo sirće kombinovati i u šejkovima. Nekim ljudima pomaže i kada u šolju vode pored 2 kašike jabukovog sirćeta dodaju kašiku meda, kao i da ga kombinuju sa limunom i đumbirom.
Izvor: Lifepress Magazin
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.