Iz Zajednice Super lige poručuju: Lekarska se ne poriče

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Mar.2011, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Zajednice Super lige poručuju: Lekarska se ne poriče

U Zajednici Super lige tvrde da na spisku bolesnih igrača Hajduka koji je stigao iz Kule nije bilo Petra Mudreše, kao što to tvrde u Inđiji.
Medicinska komisija FSS na čijem je čelu lekar Miljko Ristić, proverila je kompletnu dokumentaciju poslatu iz službe hitne medicinske pomoći Kule na osnovu čega su utvrdili da devetorica igrača Hajduka imaju simptome virusa gripa.
- Mudreša nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na spisku bolesnih, što se može videti iz dokumentacije i dopisa koji je stigao u Zajednicu. Što se tiče ostalih igrača, vrlo je moguće da se neko od igrača koji su se razboleli pre 7. marta u međuvremenu oporavili – istakao je Branislav Delić.

Da li sumnjate u lekarski izveštaj koji je došao iz Kule, a potpisao doktor Velibor Vasović?
- Disciplinski inspektor FSS Matija Radojičić, inače sudija Opštinskog suda u Beogradu, rekao je da će proveriti sumnje Inđije, a u vezi sa bolesti igrača Hajduka. Ukoliko bude potrebe danas će otići i do Kule, međutim i on se  slaže da je mišljenje Medicinske komisije FSS validno. Što se tiče doktora Velibora Vasovića u njega ne bi trebalo sumnjati, radi se o vrhunskom stručnjaku i čestitom čoveku.
Šta će se desiti ukoliko Inđija sutra odbije da izađe na teren?
- Ne bih želeo da to zvuči kao neka pretnja, ali jasno je da propisi moraju da se poštuju – zaključio je Delić, komesar za takmičenje Zajednice Super lige.    
Bolesni od 7.3.2011. 
Nikola Bogić, Darko Fejsa, Slobodan Lalić, Aleksandar Jovanović, Aleksandar Petrović, Dragoljub Bekvalac – šef stručnog štaba
Bolesni od 10. 3. 2011. 
Aleksandar Đukić, Mihajlo Dobrašinović, Branko Pauljević, Vladimir Kovačević, Saša Milanović – pomoćni trener. 
Inđija i Hajduk u 15,00 
Odložena utakmica 18. kola Jelen super lige između Inđije i Hajduka odigraće se uprkos najavama domaćina da neće izaći na teren u sredu 16. marta. Početak meča zakazan je za 15,00 časova.



Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Delić: "Verujemo Hajduku"

Izvor: B92, 15.Mar.2011

Kuljani su tvrdili danima da su im devetorica prvotimaca bolesna, ali u Inđiji smtraju da je to izrežirano da bi se odložila utakmica...U Zajednici klubova Jelena Superlige žele da se situacija iskristališe, pa su u pomoć pozvali i disciplinskog inspektora FSS Matiju Radojičića..."Radojičić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.