Izvor: Danas, 07.Feb.2024, 11:37

Institut Batut: U porastu broj obolelih od oboljenja sličnih gripu, ali i dalje virus srednjeg intenziteta

Institut za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" saopštio je da je u Srbiji od 29. januara do 4. februara prijavljeno 15.110 slučajeva oboljenja sličnih gripu.
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hitno saopštenje Batuta: Evidentirati nevakcinisanu decu

Izvor: B92, 07.Feb.2024

U Srbiji je potvrđen prvi slučaj malih boginja nakon deset meseci, zbog čega su Institut za javno zdravlje i Ministarstvo zdravlja pozvali na hitnu evidenciju nevakcinisane dece...Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut” dobio je informaciju da je 6. februara potvrđen slučaj...

Nastavak na B92...

Kako stojimo sa gripom: Porast broja obolelih

Izvor: Radio 021, 07.Feb.2024

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" saopštio je da je u petoj izveštajnoj nedelji, od 29. januara do 4. februara, prijavljeno 15.110 slučajeva oboljenja sličnih gripu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.