IGRAČI HAJDUKA BOLNI ZA UTAKMICU, NE I ZA TRENING

Izvor: Kurir, 14.Mar.2011, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGRAČI HAJDUKA BOLNI ZA UTAKMICU, NE I ZA TRENING

Još jedna smicalica Kuljana ili... Čelnici Hajduka iz Kule od Zajednice Superligaša dobili dozvolu da odlože meč protiv Inđije zbog bolesti velikog broja igrača, ali su neki od njih u subotu ujutru nesmetano trenirali, tvrde u Inđiji.

Još jedna smicalica Kuljana ili...

Čelnici Hajduka iz Kule od Zajednice Superligaša dobili dozvolu da odlože meč protiv Inđije zbog bolesti velikog broja igrača, ali su neki od njih u subotu ujutru nesmetano trenirali, tvrde >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Inđiji. Na sajtu ovog kluba juče su objavljene fotografije sa subotnjeg treninga Kuljana na kojima se vidi kako igrači Hajduka igraju na dva gola, a među njima je bio i Petar Mudreša, koji ima potvrdu lekara da je bolestan.

Ovim fotografijama Inđija nastoji da dokaže kako Kuljani meč nisu odložili zbog problema s bolesnim igračima, već zbog straha da ne izgube od direktnog rivala u borbi za opstanak, zbog čega su i tražili da se utakmica odigra minule subote. Pored toga, Inđijci su izrazili sumnju u verodostojnost lekarskih uverenja koja je izdao doktor Velibor Vasović, koji je, prema njihovim saznanjima, zaposlen u kulskom superligašu.

Niko od čelnika Hajduka iz Kule juče nije odgovarao na naše pozive.

- Nalaze o bolesti igrača potvrdila nam je i medicinska komisija Fudbalskog saveza Srbije i nismo imali razloga da sumnjamo u njih. U svakom slučaju, ukoliko se dokaže da je bilo nekakvih obmana, Zajednica superligaša će postupiti u skladu s propisima i odrediće eventualne sankcije - kaže komesar za takmičenje Branislav Delić.

(S. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.