I počelo je: Spoj gripa i korone

Izvor: B92, 12.Okt.2020, 07:55

I počelo je: Spoj gripa i korone

Meksiko Siti -- Jedna pedesetčetvorogodišnja žena postala je prva osoba u Meksiku koja je istovremeno zaražena kovidom 19 i gripom A (H1N1), javile su sinoć meksičke vlasti.

Ona ima autoimune bolesti, bolovala je od raka i gojazna je i ima hronično plućno oboljenje, rekao je Hoze Luis Alomija, direktor odeljenja za epidemiologiju u ministarstvu zdravlja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na redovnoj konferenciji za novinare.

Pacijentkinji su se pojavili simptomi krajem septembra zbog kojih je hospitalizovana u Nacionalnom institutu za ishranu. Lekari ocenjuju da je njeno stanje stabilno.

Meksiko je četvrta najpogođenija zemlja u svetu koronavirusom sa, prema najnovijim zvaničnim podacima, 83.781 smrtnim slučajem i oko 817.503 zaražena.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena istovremeno ima i koronu i grip

Izvor: Radio 021, 12.Okt.2020

Jedna pedesetčetvorogodišnja žena postala je prva osoba u Meksiku koja je istovremeno zaražena Covidom-19 i gripom A (H1N1), javile su sinoć meksičke vlasti...Ona ima autoimune bolesti, bolovala je od raka, gojazna je i ima hronično plućno obolenje, rekao je Hoze Luis Alomia, direktor odeljenja...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.