Grip napao crno-bele: I Stojke malaksao

Izvor: Mondo, 05.Okt.2018, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grip napao crno-bele: I Stojke malaksao

Mirković zamenio Stojkovića zbog bolesti. Sve više igrača ima virus, a tu su i povrede.

Trener Partizana Zoran Mirković bio je prinuđen da menja postavu uoči utakmice 11. kola, koju je njegov tim igrao protiv Voždovca. Da nevolja bude veća, šef stručnog štaba "parni valjak" morao je da pravi prinudne izmene i tokom utakmice.

I pre duela sa "zmajevima" bilo je poznato da Marko Janković u petak neće istrčati na travnjak stadiona u Humskoj, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ponovo oseća bolove u trbušnom zidu. Zbog iste povrede je propustio i jedan deo prošle sezone.

 Mriković nije mogao da računa ni na Nebojšu Kosovića, koji je bio planiran kao starter za današnju utakmicu. Crnogorski vezista je veče pred meč dobio visoku temperaturu i nikako nije mogao da igra, pa je umesto njega priliku od prvog minuta dobio Armin Đerelek.

Virus muči i Vladimira Stojkovića.

"Nije se osećao dobro, bio je malaksao", rekao je Mirković za Stojkovića i tako obrazložio odluku da ga zameni već na poluvremenu, kada je među stative stao Filip Kljajić.

Ni to nije sve…

Levi bek Nemanja G. Miletić je takođe pod terapijama, pa je, iako sa blagom temperaturom, na teren izašao Slobodan Urošević.

U svakom slučaju, igračima Partizana će nova reprezentativna pauza dobro doći da se reše sezonskih virusa i oporave od povreda, kako bi što spremniji dočekali drugi deo jesenjeg dela sezone.
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.