DA VAS PREHLADE OBILAZE! Ovo voće tera viruse

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2019, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA VAS PREHLADE OBILAZE! Ovo voće tera viruse

Mala čaša soka od aronije jednom dnevno sačuvaće vas od gripa i prehlada, kažu stručnjaci.

Aronija pročišćava organizam od štetnih materija i teških metala, odličan je antioksidans, sprečava stvaranje slobodnih radikala i "napad" na zdrave ćelije u telu.

Inspekcija Ministarstva zdravlja u Hitnoj u Nišu: Epidemiolog otkrio ko je kriv za Neveninu smrt!

Na taj način se usporava proces starenja organizma i sprečava razvoj hroničnih i nehroničnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolesti. Ukoliko svakodnevno popijete sok od aronije ili pojedete šaku sušenih bobica, možete da budete sigurni da će vas prehlada i grip zaobilaziti u širokom krugu. Tradicionalno su je koristili Indijanci za lečenje prehlade, a najnovija istraživanja potvrđuju antivirusna i antibakterijska svojstva. Aronija je prvi izbor mnogih koji pate od anemije, a pritom održava i normalan krvni pritisak.

Trik od samo 15 minuta mesečno mogao bi da vas IZVUČE IZ DUGOVA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.