Coldrex od sada u ponudi Hemofarma

Izvor: Beta, 11.Maj.2021, 12:47

Coldrex od sada u ponudi Hemofarma

Farmaceutska kompanija Hemofarm koji posluje u okviru Štada grupe proširuje svoj portfolio zdravstvenih proizvoda široke potrošnje u Srbiji i u njegovoj ponudi od sada je i Coldrex, jedan od poznatih preparata za ublažavanje simptoma gripa i prehlade, saopšteno je danas. Ovaj proizvod i ranije je bio dostupan na tržištima Centralne i Istočne Evrope, ali u okviru ponude kompanije GlaxoSmithKline, dok će ubuduće biti deo Štadine i Hemofarmove palete. Tokom prethodnog perioda Štada je značajno proširila svoje poslovanje u domenu lekova i preparata bez recepta, izmedju ostalog i prošlogodišnjom kupovinom dela portfolija kompanije GlaxoSmithKline (GSK) koji su već bili prisutni u brojnim evropskim državama, izmedju ostalih i u Srbiji. Osim proizvoda za lečenje simptoma prehlade i gripa, ova akvizicija uključila je i preuzimanje brendova kompanije GSK u domenu nege kože, lečenja bolesti vena, palete proizvoda protiv zapaljenja grla itd. Coldrexov portfolio koji će biti dostupan u Srbiji sastoji se od više proizvoda u različitim formama: Coldrex Hotrem Limun u kesicama, Coldrex Max Grip Šumsko voće takođe u kesicama i Coldrex u tabletama."Akvizicija etabliranih brendiranih proizvoda kompanije GSK ojačala je našu poziciju vodećeg igrača u segmentu zdravstvenih proizvoda široke potrošnje na globalnom nivou. Zadovoljan sam što preuzimamo prometovanje ovih visokokvalitetnih proizvoda na našim ključnim ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Coldrex od sada u ponudi Hemofarma

Izvor: Danas, 11.Maj.2021

Hemofarm koji posluje u okviru Štada grupe, proširuje svoj portfolio zdravstvenih proizvoda široke potrošnje u Srbiji i u njegovoj ponudi od sada je i Coldrex, jedan od poznatih preparata za ublažavanje simptoma gripa i prehlade.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.