Benet: Izrael će davati buster doze vakcina starijima od 60 godina

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jul.2021, 21:22

Benet: Izrael će davati buster doze vakcina starijima od 60 godina

Premijer Izraela Naftali Benet najavio je 29. jula da će ta zemlja ponuditi treću dozu vakcine protiv bolesti COVID-19 građanima starijim od 60 godina koji su već vakcinisani, javlja Asošiejted pres. "Realnost dokazuje da su vakcine bezbedne. Realnost takođe dokazuje da vakcine štite od teške bolesti i smrti. I poput vakcine protiv gripa koja bi trebalo da se obnovi s vremena na vreme, isto je u ovom slučaju", rekao je Benet u obraćanju naciji prenošenom preko televizije. Odluka...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Realnost dokazuje da su vakcine sigurne" Izrael nudi treću dozu vakcine starijima od 60 godina

Izvor: Blic, 29.Jul.2021

Premijer Izraela Naftali Benet je danas najavio da će ponuditi još jednu dozu vakcine protiv korona virusa ljudima starijim od 60 godina koji su već vakcinisani.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.