U subotu Čardak u bojama ruja

Izvor: Pančevac-online.com, 01.Okt.2015, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu Čardak u bojama ruja

Planinarsko društvo „Jelenak” poziva sve ljubitelje prirode da se priključe rekreativno-sportskoj i ekološkoj akciji pešačenja pod nazivom „U bojama ruja”, koja će biti održana u subotu, 3. oktobra, u predelu Deliblatske peščare poznatom kao Čardak, odnosno u Omladinskom naselju, udaljenom sedam kilometara od Deliblata.

Početak sedamnaestog izdanja pomenute manifestacije zakazan je za 9 sati, kada će učesnici moći da se prijave. Pola sata kasnije počeće Treking >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << liga („Deliblatski maraton”), a u 10 sati svi ostali krenuće na pešačenje stazama od tri do dvadeset kilometara. Učesnici će sami moći da biraju maršrute, jer će dobiti mapu označenih staza, koje spadaju u kategoriju lakih i bezbednih za pešačenje. Pored toga, na programu su i razne sportske, ekološke i zabavne aktivnosti.

Organizovan je i prevoz iz Pančeva; autobusi će u 7.30 krenuti s parkinga hotela „Tamiš”, a cena prevoza je 500 dinara. Ulaz u Specijalni rezervat prirode Čardak iznosi 75 dinara, a za decu iz osnovnih škola cena je 36 dinara. Obezbeđen je i ručak (planinarski pasulj sa salatom) po ceni od 300 dinara, koji će biti poslužen u restoranu na Čardaku.

Prijave uz uplatu moguće su i na redovnim sastancima društva „Jelenak” u Domu omladine, četvrtkom između 19 i 20.30.

Za sve informacije zaduženi su Goran Šarenac (063/18-02-667) i Milan Piperski (063/74-56-889).

J. F.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.