U Boru 16 novih slučajeva zaraze

Izvor: Bor030.net, 24.Nov.2020, 15:40

U Boru 16 novih slučajeva zaraze

U poslednja 24 sata na području grada Bora zabeleženo je 16 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2, saopšteno je na današnjoj konferenciji za medije. U istom periodu su stigli negativni rezultati za 19 osoba kod kojih je prisustvo koronavirusa ranije potvrđeno te se oni smatraju se oporavljenim. Dr Vesna Radosavljević, direktorka Doma zdravlja u Boru kazala […] The post U Boru 16 novih slučajeva zaraze appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Boru nešto mirnija situacija, 16 novoinficiranih, aktivno pozitivno 503

Izvor: Danas, 24.Nov.2020

Situacija u poslednja 24 časa jeste mirnija nego u prethodnom periodu, ali to ne znači da treba da se opustimo. Bićemo mirniji kada broj izlečenih sugrađana bude znatno veći od broja zaraženih – kazao je na današnjoj konferenciji za medije gradonačelnik Bora Lakesandar Milikić, apelujući...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.