U ATD juče 18 prvih pregleda

Izvor: OkRadio.rs, 30.Jul.2021, 10:07

U ATD juče 18 prvih pregleda

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 25 pregleda, od čega 18 prvih. Uzorkovana je krv kod 19 pacijenata i sačinjeno šest RTG pluća. Urađen je jedan PCR i 27 antigenskih testova, dva su pozitivna na koronavirus. U kovid bolnici ZC Vranje hospitalizovana su dva pacijenta pozitivna na koronavirus i imaju bronhopneumoniju. Na kiseoniku je jedno lice. Prijema nije bilo, a jedan oboleli je transportovan za Kruševac.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Još pet zaraženih u Vranju, jedan u Vladiničinom Hanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2021

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirana su 192 uzorka iz Pčinjskog okruga, od kojih je šest bilo pozitivno na korona virus...Pet pozitivnih uzoraka je iz Vranja jedan iz Vladičinog Hana, objavljeno je danas na sajtu Grada Vranja. U kovid ambulanti ATD...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.