Teško povređen trakotorista

Izvor: OkRadio.rs, 07.Maj.2021, 14:27

Teško povređen trakotorista

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u četvrtak u blizini Oraovičkog jezera kod Preševa, teško je povređen vozač traktora. Prema navodima PU Vranje, do nsereće je došlo u selu Oraovica, kod jezera, kada je muškarac, star 46 godina prevozio drva za ogrev. Tokom vožnje traktor se prevrnuo, a vozač je uspeo da iskoči iz njega.  Zadobio je povrede. Zbrinut je u Preševu, apotom u ZC Vranje.  Po ovlašćenju OJT, policija je izvršila uviđaj.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vozač traktora teže povređen u udesu kod Preševa

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2021

Teške telesne povrede zadobio je 46-godišnji vozač kada se u četvrtak, u blizini Oraovačkog jezera kod Preševa, dok je prevozio drva za ogrev, traktor prevrnuo. ..Iz policije kažu da je vozač uspeo da iskoči iz traktora...Njemu je pomoć prvo ukazana u Domu zdravlja u Preševu, a zatim je prebačen...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.