Teško povređen mladić nakon SLETANJA SA PUTA

Izvor: OkRadio.rs, 18.Maj.2022, 13:21

Teško povređen mladić nakon SLETANJA SA PUTA

Mladić star 27 godina teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila kasno sinoć. Prema podacima iz policije, nezgoda se dogodila nešto posle 23 sata u selu Prekodoloce u opštini Vladičin Han.   Putničko vozilo “opel” vranjskih registarskih oznaka je na lokalnom putu sletelo sa kolovoza i udarilo u objekat.   Tom prilikom, vozač "opela" teško je povređen i zbog težine povreda transportovan u Klinički centar u Nišu.   Lake telesne povrede zadobio je njegov suvozač (49) iz okoline Vladičinog Hana.   Uviđaj su po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu izvršili saobraćajni službenici Policijske uprave Vranje. ...
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve osobe povređene nakon sletanja automobilom sa puta kod Vladičinog Hana

Izvor: JužneVesti.com, 18.Maj.2022

Jedna osoba povređena je teže, a jedna lakše, u saobraćajnoj nezgodi koja se kasno sinoć dogodila u selu Prekodolce kod Vladičinog Hana. Do nezgode je došlo kada je “opel”, kojim je upravljao 27-godišnji mladić, sleteo sa lokalnog puta i udario u obližnji objekat.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.