STRAVIČNO: Konje ubijaju i kod nas!

Izvor: OkRadio.rs, 09.Nov.2018, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNO: Konje ubijaju i kod nas!

Vranje - U selu Gornja Ljubata kod Bosilegrada Vinko Stojnev, vlasnik kobile stare 18 meseci pronašao je pored komšijskog dvorišta beživotno telo ove životinje, na kome su bile vidljive rane od vatrenog oružja. Ovaj događaj potvrdila je i Policijska uprava Vranje. Prema navodima policije, slučaj je prijavljen u sredu uveče, negde oko 23 časa. - Uviđajna ekipa Policijske stanice u Bosilegradu izašla je na lice mesta i izvršila uviđaj. Takođe, veterinari Veterinarske stanice u Bosilegradu pregledali su leš ubijene životinje. Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Vladičinom Hanu, koje se je izjasnilo da se protiv komšije,...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Komšija puškom ubio kobilu ugrožene rase

Izvor: JužneVesti.com, 09.Nov.2018

U sredu uveče u bosilegradskom selu Gornja Ljubata ubijena je osamnaestomesečna kobila autohtone rase domaćih brdskih konja čiji je vlasnik Vinko Stojnev. U kobilu je, dok je pasla na livadi, pucao njihov komšija, a u vranjskoj policiji nam je potvrđeno da je protiv njega podneta krivična prijava.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.