Prvomajska čestitka predsednika Opštine Bor Nebojše Videnovića

Izvor: MC Bor, 29.Apr.2011, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvomajska čestitka predsednika Opštine Bor Nebojše Videnovića

Bor, 29.april

Foto: D.Popaz
U ime lokalne samouprave, svim građanima opštine Bor čestitam 1. maj, Međunarodni praznik rada, sa željom da ga provedu na tradicionalan način, izlaskom na uranak na Borskom jezeru, sa porodicom i prijateljima. Ovaj praznik afirmiše istinske društvene vrednosti: rad, solidarnost i razvoj i zato u tom duhu da se svi zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << potrudimo i stvorimo bolje i prosperitetnije društvo, uprkos teškoj ekonomskoj situaciji u celoj zemlji, pa i u našoj lokalnoj zajednici.
Rukovodstvo opštine Bor preduzelo je niz mera da se  zaposle mladi ljudi kao i na stvaranju uslova za otvaranje novih radnih mesta. U proteklih godinu dana privukli smo nove investitore i tako omogućili da posao dobije nekoliko stotina Borana. Ovaj trend nastaviće se i u buduće. Trudićemo se da se položaj radnika stalno poboljšava a da nezaposlenih na evidenciji bude sve manje.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvomajska čestitka predsednika opštine

Izvor: KovinEkspres.rs, 29.Apr.2011

Svim stanovnicima opštine Kovin, čestitam 1. maj, Međunarodni praznik rada. Zadatak svih nas je da se obnove i obezbede mogućnosti za nova radna mesta, posebno za mlade, kao i bolji uslovi života za sve radnike i njihove porodice, Srećan praznik! U ime lokalne samouprave Slavko Branković, predsednik...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.