Prvomajska čestitka direktora RTB-a Bor

Izvor: MC Bor, 30.Apr.2011, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvomajska čestitka direktora RTB-a Bor

Bor, 30.april
Svim basenskim radnicima, njihovim porodicama i građanima opština Bor i Majdanpek čestitam prvomajske praznike. Želim da Međunarodni praznik rada, simbol internacionalne radničke i sindikalne solidarnosti, provedu u dobrom raspoloženju, dostojanstveno i sa verom u bolju budućnost.
RTB i njegovi rudari, metalurzi, floteri, mineri, bušači, livci i ostali, ove godine Prvi maj obeležavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << s ponosom jer je jedan od osnovnih ciljeva kompanije – očuvanje postojećeg stepena zaposlenosti i standarda – ostvaren!
Bolji uslovi rada, obrazovanje, nova radna mesta i viši standard, uz povećanje proizvodnje i smanjenje troškova, biće i dalje prioriteti u poslovanju RTB-a. To je jedini put do trajne stabilnosti kompanije i sigurne egzistencije svih pet hiljada radnika, a tim putem ćemo, samo zajedno, lakše i brže koračati u još bolje sutra.
Srećno!
generalni direktor RTB Bor
Blagoje Spaskovski, dipl.inž.rud
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.