Preminuo novinar Večernjih novosti Dušan Stojanović

Izvor: Aleksinac.net, 22.Jul.2020, 13:39

Preminuo novinar Večernjih novosti Dušan Stojanović

Dugogodišnji novinar „Večernjih novosti“ Dušan Stojanović (71) iz Aleksinca preminuo je u niškom Kliničkom centru od posledica koronavirusa.

Stojanović je kao diplomirani pravnik još sedamdesetih godina počeo da gradi karijeru novinara, dopisnika iz Aleksinca, paraleno sa odgovornom funkcijom koju je imao kao sekretar Aleksinačkih rudnika.

Ljubav prema novinarstvu je pobedila pa je Dušan zasnovao radni odnos u našem listu pre 30 godina i ostao veran >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << član redakcije sve do penzije. Bio je novinar koji je umeo da oseti šta muči običnog čoveka ali je imao i britko pero za one koje su svoje pozicije i funkcije zloupotrebljavali. Među novinarima omiljen zbog vedrog duha i smisla za humor koji ga nije napuštao ni u najtežim trenucima.

Vreme i mesto sahrane biće naknadno saopšteni.

Izvor
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Aleksinac.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dugogodišnji dopisnik Večernjih novosti iz Aleksinca i Niša preminuo od korone

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jul.2020

Od posledica virusa korone u 72. godini u Kliničkom centru u Nišu preminio je dugogodišnji novinar Večernjih novosti Dušan Stojanović iz Aleksinca. Vreme i mesto sahrane biće naknadno saopšteni.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.