Pomozimo Milošu Stanisavljeviću Zecu

Izvor: Pančevac-online.com, 29.Dec.2017, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomozimo Milošu Stanisavljeviću Zecu

Naš sugrađanin Miloš Stanisavljević Zec (28) doživeo je tešku saobraćajnu nesreću na Malti u noći između 6. i 7. decembra.

Miloš je s težim povredama lica i glave primljen u bolnicu „Mater dei”, u kojoj je operisan. Prema rečima njegovog brata Bojana, operacija je trajala šest sati, nakon čega je mladić uveden u indukovanu komu. Posle nekoliko pokušaja Miloš je probuđen iz kome 16. decembra. Sada je u svesnom stanju i nalazi se na intenzivnoj nezi.

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << toga što je situacija u kojoj su se Stanisavljevići našli sama po sebi traumatična, veliki problem za ovu porodicu predstavlja i to što Miloš u trenutku nesreće nije bio zdravstveno osiguran u inostranstvu. Srbija i Malta nemaju potpisan ugovor o pokrivanju troškova hitnih zdravstvenih usluga, tako da sve troškove lečenja, operacije i transporta snosi porodica.

Cena bolničkog dana na Malti iznosi 1.000 evra, a posebno se plaćaju operacija, odlasci na skener, traheometrija i svi ostali pregledi i intervencije. Avio-prevoz s Malte do Srbije, uz pratnju ekipe lekara (anesteziolog, neurohirurg), košta oko 30.000 evra. Troškovi lečenja iz dana u dan rastu i sada već iznose preko 70.000 evra. Porodica ovako veliku sumu nema na raspolaganju te je stoga uputila apel ljudima dobre volje da doprinesu da se novac sakupi.

Svi oni koji žele da pomognu, novac mogu uplatiti na dinarski račun broj 160-5810200045750–33, otvoren u Banci „Inteza” na ime Miloševog brata Bojana Stanisavljevića. Za uplate iz inostranstva otvoren je račun IBAN RS35160583020072037851, SWIFT DBDBRSBG. Dodatne informacije mogu se dobiti od Bojana Stanisavljevića putem telefona 066/300-985.

D. K.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.