Izvor: Radio Dunav, 02.Apr.2013, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVENTIVNO-KOREKTIVNI SPORTSKI PROGRAM ZA MALIŠANE PU “PČELICA”

Posle sprovedenog istraživanja, posmatranja i utvrđivanja trenutnog motoričkog posturalnog statusa dece u Predškolskoj ustanovi “Pčelica” uvidela se potreba dodatnog fizičkog aktiviranja dece.
U tom smislu planira se realizacija preventivno – korektivnog programa koji će se bazirati na poligonima svestranosti, raznim igricama, vežbama snage i slično.
Program će realizovati profesori fizičkog vaspitanja Dejan Smiljanić i Bojan Solać i biće besplatan.
Navedene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << aktivnosti će se realizovati u objektu u Bloku 112, takozvanom obdaništu, u terminima od 17 do 18 sati i to od 10. aprila.
Iz “Pčelice” pozivaju sve zainteresovane roditelje, koji bi želeli da svoje dete uključe u ovaj program, da se jave vaspitačici svog deteta radi dobijanja potrebnih informacija i daljih dogovora.
V. Mašić

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.