Otkazan Overload 2020. zbog VIRUSA KORONA

Izvor: OkRadio.rs, 15.Jul.2020, 10:57

Otkazan Overload 2020. zbog VIRUSA KORONA

Tradicionalni Overload festival u Vladičinom Hanu ove godine neće biti održan, saopštili su organizatori. Overload festival u Vladičinom Hanu koji je trebalo da bude održan 31. jula i 01. avgusta, otkazan je zbog loše epidemiološke situacije.   - U skladu sa odlukama i merama koje je donela Vlada Srbije i proglašenja vanredne situacije u više od 20 gradova i opština zbog epidemije izazvane koronavirusom, a imajući u vidu da je zdravlje i bezbednost svih učesnika festivala na prvom mestu, otkazan je ovogodišnji Overload festival.   Do kraja meseca biće objavljeni datumi za Overload 2021. Srećno do sledeće godine - stoji u poruci organizatora.   Usled nepovoljne...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pulski filmski festival odložen za septembar

Izvor: Danas, 15.Jul.2020

Ovogodišnji 67. Pulski filmski festival, koji je trebalo da bude održan od 18. do 26. jula, odložen je za početak septembra zbog pogoršanja epidemiološke situacije sa korona virusom, saopštili su danas organizatori.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.