ODRŽANA 8.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE APATIN

Izvor: Radio Dunav, 17.Okt.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODRŽANA 8.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE APATIN

Članovi Opštinskog veća su na današnoj sednici utvrdili predlog Odluke o dodeli nagrade opštine Apatin “24 oktobar“ za 2016. godinu.Prema ovoj odluci ovo priznanje će dobiti pet istaknutih pojedinaca i institucija sa teritorije Opštine Apatin, a oni su poljoprivredni proizvođač Atila Tumbas iz Kupusine, košarkaš Goran Vezmar, vanredni profesor na PMF dr. Vladimir Marković, stručni saradnik za pozorišni amaterizam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << KC Dušan Gladić i klub malog fudbala, Apa-futsal iz Apatina.
Većnici su usvojili Pravilnik o izmenama i dopunama Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji poslova i radnih zadataka Centra za socijalni rad, predlog Zaključka o davanju saglasnosti Domu zdravlja za izdavanje u zakup objekta u Svilojevu, kao i inicijativa za pristupanje opštine Apatin Regionalnoj razvojnoj agenciji Bačka.
Najviše pažnje je i na ovoj sednici posvećeno poslednjoj tački dnevnog reda, Predlogu Odluke o visini naknade štete oštećenim licima nastale usled napada napuštenih životinja radi mirnog rešavanja spora.Prema ovoj odluci opština će za 11. odštetnih zahteva morati da isplati 849.000,00 dinara.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Na 8. sednici OV utvrđeni kandidati za nagradu ,,24. oktobar''

Izvor: 025info.rs, 17.Okt.2016

Na 8. sednici Opštinskog veća, od pet predloženih tema, u centru pažnje bio predlog kandidata za najviše opštinsko priznanje, nagradu ,,24.oktobar''. Sekretar SO Apatin, Marko Djumić, je obrazložio predloge sa širom radnom biografijom kandidata, a zatim su članovi veća jednoglasno prihvatili...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.