Izvor: Radio Dunav, 11.Mar.2014, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBOJKAŠICE APATINA PORAŽENE OD HAJDUKA IZ KULE

Odbojkašice Apatina su u subotu poražene od Hajduka iz Kule nakon 95 minuta sa 3:1 u setovima  (23:25,15:25,25:21,18:25 ).Domaće igračice su otvorile susret veoma dobro,od početka imale minimalno vođsto.Gošće su uspele da izjednače na 20:20 i u završnici prve dodju do set lopte koju su odmah realizovale.Počele su Apatinke dobro u drugom setu,a potom napravile seriju grešaka,pa su gošće napravile veliku razliku (17:10 ), i mirno privele set kraju.U narednom periodu domaće su popravile igru,pojačale ritam,imale stalnu prednost od 2,3 poena razlike.Sigurnom igrom u napadu,dobrim serisom i velikom željom i borbenošću mlade odbojkašice Apatina su uspešno privele set kraju i smanjile rezultat na 2:1 u setovima.U četvrtom i ujedno poslednjem setu Apatinke su bile ravnopravan protivnik do rezultata 8:9 kad su pre svega odličnom serijom servisa igračice Hajduka napravile seriju poena  i rutinski održavale razliku do kraja meča.U sledećem kolu odbojkašice Apatina gostuju u Somboru ekipi Volleystars.Pre ove utakmice u četvtrak one će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Partizana iz Bača.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Radnički poveo protiv Ribnice

Izvor: KGsport.info, 11.Mar.2014

Odbojkaši Radničkog su pobedom protiv Ribnice startovali u četvrtfinalu plej-ofa. Baš kao i pre dve nedelje, tada u borbi za bodove, “Đavoli“ su na svom terenu nadigrali Ribnicu sa 3:0, po setovima 25:21, 25:21, 25:23. Revanš-meč se igra u petak u Kraljevu.. Kraljevčani su bolje počeli,...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.