Novogodišnji prijem u Skupštini grada

Izvor: Kragujevac.rs, 30.Dec.2016, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji prijem u Skupštini grada

U Skupštini grada danas je priređen tradicionalni novogodišnji prijem kome su prisustvovali predstavnici privrede, politike, Vojske, javnih preduzeća, kulturnog života, gradske uprave, odbornici i predstavnici medija.

Čast je i zadovoljstvo kada na jednom mestu okupite sve ljude koji su najznačajniji za funkcionisanje grada Kragujevca - rekao je Miroslav Petrašinović predsednik Skupštine grada. Vaše prisustvo na neki način predstavlja i priznanje za sve ono što je grad Kragujevac >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << i lokalna samouprava na čelu sa gradonačelnikom Radomirom Nikolićem uradila u proteklih godinu dana. Godina za nama je bila jako teška, puna izazova i teških odluka, u kojoj smo uspeli da obezbedimo finansijsku stabilnost našem gradu. Doneli smo odluku o kreditnom zaduženju, koje u finansijskom smislu stavlja grad Kragujevac na noge.

Očekujemo da će naredna godina biti još uspešnija. Ova je bila dobra, ocenio je Petrašinović i dodao da su stvoreni preduslovi da naredna bude još uspešnija. Naporno smo radili. Mi znamo da ovaj posao vredi obavljati, znamo da ovaj grad zaslužuje bolju i lepšu budućnost i mi smo tu da je stvaramo. To je naša obaveza prema Kragujevčanima, istakao je predsednik Skupštine grada Miroslav Petrašinović, čestitajući nastupajuću 2017. godinu.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.