Naučno-edukativni kamp u Idvoru

Izvor: Pančevac-online.com, 11.Jul.2018, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naučno-edukativni kamp u Idvoru

Osmi naučno-edukativni kamp „Mihajlo Idvorski Pupin – Idvor 2018” počeće u petak, 13. i trajaće do ponedeljka, 23. jula, u ovom mestu. Kamp će i ove godine okupti 20 učesnika.

Među učenicima koji će oveg godine boraviti u Idvoru u okviru naučno-edukativnog kampa jesu oni koji su ostvarivali izuzetne rezultate na državnim takmičenjima iz matematike, fizike i informatike.

Učesnici osmog naučno-edukativnog kampa „Mihajlo Idvorski Pupin – Idvor 2018” dolaze >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << iz Beograda, Pančeva, Idvora, Šapca, Kragujevca, Mokrina, Bijeljine i Zrenjanina.

Svake godine se priprema program rada sa polaznicima, koji vode predavači, mentori, a kamp su posećuju i gostujući predavači.

Koodinator kampa je dr Dragoljub Cucić, rukovodilac Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin” u Pančevu.

Rad kampa podržavaju i opština Kovačica, mesna zajednica Idvor, Dom kulture „Mihajlo Pupin”, osnovna škola u Idvoru kao i grad Pančevo.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.